Červené víno intenzivní rubínové barvy s fialovými tóny. Komplexní a intenzivní vůně, tóny bobulového ovoce a balzamika. Plná sametová chuť.
Ideální teplota pro podávání je...
Organické bílé víno světle zelenkavé barvy. Svěží chuť i vůně s elegantní strukturou.
Ideální teplota pro servírování tohoto bílého vína je 8–10°C. Skvělé jako aperitiv,...
Červené víno rubínové barvy s korálovými odlesky a fialovými odstíny. Intenzivní a přetrvávající buket, komplexní aroma ovocných vůní, zejména ostružin a borůvek, kořenitých...
Výjimečné červené toskánské víno, které vám připomene kouzlo okamžiku teď a tady. Velmi intenzivní, sytě rubínově červené, fialové odlesky. Buket obalující se kořenitými a...
Příjemné svěží bílé víno slámově žluté barvy s aromatem žlutých květů a tropického ovoce. Chuťové buňky navnadí mírná kyselinka a ovocné tóny, které však nejsou příliš...
Velmi neobvyklé bílé toskánské víno se zlatými odlesky.Intenzivní květinové, ořechové a melounové aroma. Přesnost a koncentrace chutí jsou působivé. Svěžest a vanilka dubového...
Intenzivní, suché, rubínově červené víno se sladkými tóny z jedné z nejkrásnějších oblastí Toskánska. Vyznačuje se vůní zralého ovoce, hlavně třešně morello a jahody. Mimořádně...
Červené víno rubínové barvy s fialovými odlesky elegantní a perzistentní chuti. Bobulovité aroma.
Ideální teplota pro podávání je 18–20°C.
Hrozny se sklízejí ručně. Fermentace...
Rubínově červené víno s aromatem zralých červených plodů s lehkými, až pikantními tóny tabáku a koření. V ústech se tato specifikace potvrzuje ještě zřetelněji. Velmi příjemné...