Intenzivní, suché, rubínově červené víno se sladkými tóny z jedné z nejkrásnějších oblastí Toskánska. Vyznačuje se vůní zralého ovoce, hlavně třešně morello a jahody. Mimořádně...
Červené víno rubínové barvy s fialovými odlesky elegantní a perzistentní chuti. Bobulovité aroma.
Ideální teplota pro podávání je 18–20°C.
Hrozny se sklízejí ručně. Fermentace...
Rubínově červené víno s aromatem zralých červených plodů s lehkými, až pikantními tóny tabáku a koření. V ústech se tato specifikace potvrzuje ještě zřetelněji. Velmi příjemné...
Sametové červené víno rubínové barvy s vůní lesního ovoce. Velmi elegantní víno, jehož chuť podtrhuje dlouhé zrání v dubových sudech.
Ideální teplota pro podávání je 18–20°C....
Červené toskánské víno rubínové barvy s fialkovými odlesky. Lehké aroma čerstvě posekané trávy a bobulovitých plodů. Dobré tělo se středním množstvím tříslovin.
Ideální teplota...
Červené toskánské víno sytě rubínové barvy s výrazným aromatem lesního ovoce s kořeněnými a květinovými tóny, jež jsou pro Sangiovese charakteristické. Vyvážená strukturovaná...
Čevené víno rubínové barvy s fialovými odlesky. Víno plné chuti se zřetelným aromatem bobulovitých plodů, středně tříslovité.
Ideální teplota pro podávání tohoto červeného vína...
Červené toskánské víno intenzivní rubínové barvy. Zřetelné aroma s tóny třešní, ostružin a malin s kořeněnými a květinovými tóny charakteristickými pro Sangiovese. Vyvážená...